La Pensiunea Noel 3* din Olanesti

Canicula nu a inceput inca sa ne chinuie rau, dar cum se apropie vinerea ma gandesc unde mai putem scapa in weekend de Bucurestiul torid si prafuit. Valea Prahovei cu a ei aglomeratia deja nu mai este o optiune, dar la mai putin de 3 ore de Bucuresti am descoperit un loc secret, linistit, perfect pentru un weekend relaxant sau chiar o vacanta de deconectare dupa un an de munca – Baile Olanesti si o cazare pe masura – pensiunea Noel 3*.
La pensiunea Noel din Baile Olanesti
La pensiunea Noel din Baile Olanesti

Cum este la Noel, in Baile Olanesti?

Situata la liziera padurii, in apropiere de vila lui Ceausescu, pensiunea Noel 3* din Baile Olanesti este locul perfect pentru o fuga de lumea dezlantuita. A fost inaugurata pe 7.07.2007, cifra 7 fiind cu semnificatie pentru proprietari, iar numele i-a fost dat de sarbatoarea Craciunului, o sarbatoare a familiei, a armoniei.
Construita pe fonduri Sapard, este dotata cu 12 camere dintre care 4 sunt apartamente pentru familiile cu copii. Doua dintre ele sunt de tip duplex, avand o scara interioara si un pat la etaj, o adevarata incantare pentru prichindei. Camerele sunt mari, baile incapatoare si totul este bine intretinut, facand-o comparabila cu alte pensiuni de 4 stele pe care le-am vazut.
La parter, un living cu semineu si canapele confortabile este primul lucru care iti incanta ochiul cand intri. Restaurantul are un meniu bogat, cu bucate gustoase, traditional romanesti si italienesti si cateva feluri de mancare cum nu se mai gasesc in toata zona - scoici bine gatite, preparate de casa si un limoncelo delicios, pregatit la Olanesti dupa o reteta din Italia.
Pentru cei care vin la evenimente corporate aici, pensiunea are la ultimul etaj o sala de conferinta de 20-24 de persoane. Pentru cei care cauta relaxare, tot la ultimul etaj este amenejata o sala de masaj ce te poarta direct in Bali.
Dar foarte multi turisti nu vin aici doar pentru un weekend in care sa fuga de aglomeratia marilor orase, ci vin pentru o intreaga vacanta de refacere a trupului si a sufletului. Baile Olanesti sunt renumite pentru curele cu ape minerale vindecatoare de alergii, boli de stomac si alte neajunsuri ale corpului uman. Pensiunea Noel este pregatita si pentru acestia oferind pachete cu cazare, mese incluse si tratament. La subsol are amenajata o baza de tratament cu aparate de ultima generatie si un medic si o asistenta angajati pentru consultatii. Daca vrei sa nu parasesti vila pe tot parcursul vacantei, nu este nicio problema – pana si apele recomandate in urma consultatiei iti sunt aduse de la izvoare.

Cum este la Baile Olanesti?

Statiunea Baile Olanesti si-a cunoscut perioada de glorie inainte de ’89. Apele ei miraculoase insa nu au disparut. Astazi, desi este a fost lasata putin in umbra, inca are toate facilitatile necesare pentru cei care vin sa se vindece, are strazile amenajate pentru promenada, are imprejurimile inca neexplorate pentru aventurieri si are liniste, multa liniste, data de marele ei atu- faptul ca inca este neaglomerata – o bijuterie nedescoperita. Puteti sa va rezervati un sejur binemeritat de aer curat, relaxare si deconectare la pensiunea Noel 3* din Baile Olanesti pe www.flio.ro.

Etichete: , , ,